NIEUWS - Concordia Brummen

BRUMMEN
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

NIEUWS

Mocht je als CONCORDIA  biljartclub, kegelclub, damclub, Brummens Mannenkoor, sjoelclub, OLB, Bridgeclub, Vrouwen van nu, vriendenclub, etc..iets voor het item Verenigingen te melden hebben laat het ons weten.
Stuur ons dan een mailtje, of ga naar het Contactformulier!FLAVIUM

Op zaterdag 27 september speelt Neerlands ‘oudste’ bluesband met de ‘jongste’ bezetting in zaal Concordia in Brummen. FLAVIUM: featuring: Hans La Faille ‘and the fabulous’ Leon Kuijpers!!
Zaal Concordia
Engelenburgerlaan 1
Brummen
Aanvang: 21:00 uur
Entree: vvk 7,50 / aan de zaal 12,50

Gitarist Anne Geert Bonder is één van de oprichters van Flavium in 1969 en in het kielzog van Cuby & The Blizzards wordt de band begin jaren '70 één van neerlands populairst bluesbands.
Flavium behoort tot de meest toonaangevende bluesbands van Nederland. Al jaren is de band actief op blues- en festivalpodia in ons land en onder andere Duitsland, België, Engeland en Ierland. Bluesklassiekers ‘Nightlife’ en ‘Nobody Knows You When You’re Down and Out’ bezorgden de band noteringen in de hitlijsten. Wie denkt dat blues vrij statisch is komt bedrogen uit want deze band swingt als geen ander. Spetterende solo’s, oorstrelende blue(s) notes, zeer fanatieke treinblues, het komt allemaal langs tijdens een optreden en werd vastgelegd op meer dan tien lp’s en cd’s.
'Flavium: Neerlands ‘oudste’ blues band…. met ‘jongste’ bezetting zijn:
Bert Vrieling - zang
Hans la Faille drums
Leon Kuijpers toetsen
Eric Bachgus - bas
Anne-Geert Bonder – gitaar

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu