Kegelnieuws - Concordia Brummen

BRUMMEN
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Trio Kegelen Warnsveld

UITSLAG FINALE:
GZU-3
heeft in de Finale 18-2-2011, de 2e plaats in de C-klasse bereikt. ( Herman Huisken, Chris Schouten en Martin Lubbers) 1267 punten.

GZU-1
heeft in de Finale 22-2-2011 de 1e plaats in de B-klasse bereikt. ( Fred Reugebrink, Robert Middendorp en Frits Boezewinkel) 1409 punten.

Successen voor leden Brummense kegelclubs

BRUMMEN – In het weekend van 5 en 6 februari vonden op de Lochemse kegelbanen de persoonlijke kampioenschappen plaats van de Oost Gelderse Kegelbond. Leden van Brummense kegelclubs waren zeer succesvol tijdens de finaleronden.

Er werd gestreden in diverse klassen. In Brummen en Zutphen waren eerder voorronden gehouden en 18 hoogstgeplaatste kegelaars in elke klasse, mochten uitkomen in de finale.

Uitslagen: C-klasse heren
: Kampioen H. Huisken (GZU) 449 hout, 2. T.Bielderman (Entre Nous) 445 hout, 6. F. Weenink (GZU) 406 hout. C-klasse dames: 2. M.Leenen (RBK) 409 hout, 5. T. Huel (RBK) 396 hout, 8. T. Peters (RBK) 387 hout, 9. D. Favie (DKCB) 373 hout. B- klasse heren: 4. G. Meijer (Nooitgedacht) 472 hout, 9. J. Bulten (HPTU) 456 hout. B- klasse dames: 2. D. van Zadelhoff (DKCB) 446 hout, 10. E. Peters (AKO) 408 hout. A- klasse heren: Kampioen L. Tappel (Nooitgedacht) 504 hout, 2. Th. van Elburg (Nooitgedacht) 495 hout, 4. P. Hulleman (Nooitgedacht) 492 hout, 5. H. Timmer (KNAL) 490 hout, 6. J. van der Heide (Nooitgedacht) 489 hout, 8. D. Zwierenberg (Nooitgedacht) 482 hout, 9. W. Potkamp (Nooitgedacht) 479 hout en 10. H. Peters (Nooitgedacht) 479 hout. A-klasse dames: 2. C. Timmer (KNAL) 471 hout, 3. M.G. Hulleman (KNAL) 465 hout, 6. A. Zwierenberg (AKO) 454 hout.

De eerste drie dames en heren in het eindklassement in de A en B-klassen plaatsten zich rechtstreeks voor de finale van de nationale kampioenschappen kegelen in Alkmaar op 9 en 10 april. De kampioenen in de A en C-klasse worden tijdens hun clubavond gehuldigd door Harry Timmer van Concordia en afgevaardigden van de Brummense Kegelfederatie.
AGENDA
                                

Binnenkort


Nooit Gedacht kegelkampioen Oost Gelderland

BRUMMEN - Het eerste team van de Brummense kegelvereniging Nooit Gedacht is onlangs kampioen geworden in de ereklasse van de Oost Gelderse Kegelbond. Het was voor de vierde maal achtereen en voor de dertiende keer totaal dat de Brummenaren op de hoogste trede van het ereschavot mochten plaatsnemen. Door het behalen van de OGK-titel mag de ploeg op 3 april deelnemen aan wedstrijden voor het Nederlands kampioenschap in Nijmegen. Voor het in de wacht slepen van de titel van de OGK, werd het team dinsdag 25 februari gehuldigd tijdens de wekelijkse clubavond op de kegelbanen van café-kegelhuis Concordia.Nederlands kampioenschap in Nijmegen
Wim Pasman, voorzitter van de Brummense Kegelfederatie, was naar Concordia gekomen om de kampioenen in het zonnetje te zetten. In zijn korte redevoering, sprak hij zijn bewondering uit voor de ploeg die het zover had gebracht. "Nu moet de slagroom nog op de taart, door ook de nationale titel binnen te halen", aldus Pasman. Hij bood de kegelaars - namens de Brummense Kegelfederatie - een bloemetje aan. Harry Timmer van Concordia sprak de kegelaars ook toe. Hij wees op de inzet en het enthousiasme van de teamleden, dat volgens hem de basis is geweest voor het behalen van de eretitel. De kampioenen, te weten Leo Tappel, Wim Potkamp, Vincent van Deelen, Joop van der Heiden, Theo van Elburg en reserve Martijn van Otterloo, mochten elk een attentie in ontvangst nemen.

tekst: Dick Weggelaar


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu